CPSJOBS גאים לקחת חלק ולתת חסות בטקס ההכרזה של תוכנית ה- Technology Fast 50 של Deloitte בריטמן אלמגור זהר. כחברת ההשמה הראשונה בישראל הממוקדת בהשמה בתחומי ההייטק חשוב לנו לקחת חלק באירועים החשובים בענף הייטק בישראל ולטפח את מערך הקשרים העסקיים הנרחב שלנו על מנת שנוכל להגדיל את מאגר המשרות שלנו ועל מנת שנוכל להתאים למועמדים שלנו את המשרות הטובות והעדכניות ביותר. בסוף ספטמבר 2011 התקיים טקס ההכרזה, של תוכנית ה- Technology Fast 50 של Deloitte - אחת מתוכניות הדירוג המובילות בארץ ובעולם. התוכנית מדרגת את 50 חברות הטכנולוגיה בישראל, בעלות שיעור הצמיחה הגבוה ביותר בחמש השנים האחרונות. במהלך האירוע הוכרזו 50 החברות הישראליות לשנת 2011. מרבית החברות הזוכות הצליחו להתברג למקומות מכובדים ביותר גם ברשימת 500 החברות הצומחות באירופה, אפריקה והמזרח התיכון בתכנית EMEA Technology Fast 500 – כבוד גדול לישראל! חברת CPSJOBS השתתפה באירוע; במהלכו, אורית נאור מנכ"ל ,CPSJOBS הוזמנה לבמה להגיש פרס לחברת AlgoSec אשר זכתה להיות מבין עשר החברות המובילות בשיעור הצמיחה. אנו גאים לתת שירותים למרבית החברות המדורגות בתחרות ולאתר עבורן את העובדים האיכותיים והמתאימים ביותר – בסופו של יום, הצמיחה הינה ביטוי לעובדים הטובים בחברה; המשאב האנושי הוא אחד החשובים בענף הייטק ועליו מתבססת הצלחתה של החברה. יזמים וסטארטאפים רבים בראשית דרכם פונים אלינו על מנת שנסייע להם באיתור מקורות גיוס הון, נסייע בבנייה של הצוות הניהולי, באיתור וגיוס עובדים וכן בניהול משאבי האנוש החל משלב הרעיון הראשוני, דרך הצמיחה של החברה ועד לשלב האקזיט ואף מעבר. מחפשי עבודה רבים אשר פונים אלינו הנם מצטייני מוסדות השכלה גבוהה ויוצאי יחידות טכנולוגיות. אוכלוסייה איכותית זו של מחפשי עבודה מגיעה עם רקע טכנולוגי ורעיונות מקוריים כבר מגיל צעיר; במהלך שלושה עשורי הפעילות שלנו, אנו מסייעים ומלווים רבים מהם דרך ארוכה החל מאיתור מקום העבודה הראשון, כבר משלב היותם סטודנטים, ועד למינויים כמנהלים ומנכל"ים. בין החברות אשר ליווינו משלבים ראשונים ועד לאקזיט ניתן למנות את ) Voltaireהופיעה בדירוגי תחרות ה-Fast50 במשך מספר שנים ואף דורגה במקום הראשון כחברה הצומחת ביותר בשנת 2007) ונמכרה ב2010 ל- Mellanox Technologies (מקום 25 בדירוג 2011) וחברות נוספות בשלבים שונים של הקמה: ,Tufin Technologies Babylon, IDIT I.D.I. Technologies,TeleMessage ,Telmap, Pontis, cVidya ועוד. רבות מהחברות שומרות איתנו על קשרים מצויינים ארוכי שנים ומאפשרות לך להשתמש בקשרים אלה כדי למצוא את התפקיד הבא שלך בחברות איכותיות, צומחות ונחשקות. לאתר התחרות
כחברת ההשמה הראשונה בישראל הממוקדת בהשמה בתחומי ההייטק חשוב לנו לקחת חלק באירועים החשובים בענף הייטק בישראל ולטפח את מערך הקשרים העסקיים הנרחב שלנו על מנת שנוכל להגדיל את מאגר המשרות שלנו ועל מנת שנוכל להתאים למועמדים שלנו את המשרות הטובות והעדכניות ביותר.
בסוף ספטמבר 2011 התקיים טקס ההכרזה, של תוכנית ה- Technology Fast 50 של Deloitte - אחת מתוכניות הדירוג המובילות בארץ ובעולם. התוכנית מדרגת את 50 חברות הטכנולוגיה בישראל, בעלות שיעור הצמיחה הגבוה ביותר בחמש השנים האחרונות. במהלך האירוע הוכרזו 50 החברות הישראליות לשנת 2011. מרבית החברות הזוכות הצליחו להתברג למקומות מכובדים ביותר גם ברשימת 500 החברות הצומחות באירופה, אפריקה והמזרח התיכון בתכנית EMEA Technology Fast 500 – כבוד גדול לישראל!
חברת CPSJOBS השתתפה באירוע; במהלכו, אורית נאור מנכ"ל ,CPSJOBS הוזמנה לבמה להגיש פרס לחברת AlgoSec אשר זכתה להיות מבין עשר החברות המובילות בשיעור הצמיחה.
אנו גאים לתת שירותים למרבית החברות המדורגות בתחרות ולאתר עבורן את העובדים האיכותיים והמתאימים ביותר – בסופו של יום, הצמיחה הינה ביטוי לעובדים הטובים בחברה; המשאב האנושי הוא אחד החשובים בענף הייטק ועליו מתבססת הצלחתה של החברה.
יזמים וסטארטאפים רבים בראשית דרכם פונים אלינו על מנת שנסייע להם באיתור מקורות גיוס הון, נסייע בבנייה של הצוות הניהולי, באיתור וגיוס עובדים וכן בניהול משאבי האנוש החל משלב הרעיון הראשוני, דרך הצמיחה של החברה ועד לשלב האקזיט ואף מעבר.
מחפשי עבודה רבים אשר פונים אלינו הנם מצטייני מוסדות השכלה גבוהה ויוצאי יחידות טכנולוגיות. אוכלוסייה איכותית זו של מחפשי עבודה מגיעה עם רקע טכנולוגי ורעיונות מקוריים כבר מגיל צעיר; במהלך שלושה עשורי הפעילות שלנו, אנו מסייעים ומלווים רבים מהם דרך ארוכה החל מאיתור מקום העבודה הראשון, כבר משלב היותם סטודנטים, ועד למינויים כמנהלים ומנכל"ים.
בין החברות אשר ליווינו משלבים ראשונים ועד לאקזיט ניתן למנות את ) Voltaireהופיעה בדירוגי תחרות ה-Fast50 במשך מספר שנים ואף דורגה במקום הראשון כחברה הצומחת ביותר בשנת 2007) ונמכרה ב2010 ל- Mellanox Technologies (מקום 25 בדירוג 2011)
וחברות נוספות בשלבים שונים של הקמה: ,Tufin Technologies Babylon, IDIT I.D.I. Technologies,TeleMessage ,Telmap, Pontis, cVidya ועוד.
רבות מהחברות שומרות איתנו על קשרים מצויינים ארוכי שנים ומאפשרות לך להשתמש בקשרים אלה כדי למצוא את התפקיד הבא שלך בחברות איכותיות, צומחות ונחשקות.
לאתר התחרות